Skip to content

Četras Sezonas

May 7, 2014

Žurnāla “Četras Sezonas” aprīļa numurā man bija tā lieliskā iespēja bildēt franču pavāres Nathalie de la Gironière radītos ēdienus, kā piemēram šokolādes kūku “Šarlote”, karamelizētus ķiršu tomātiņus, tartelettes tatin ar āboliem un kūpinātu pīles krūtiņu, tostermaizes rullīšus ar kazas sieru, kazas siera un paprikas piramīdas un krāsinī 7 stundas gatavotu jēra kāju.

četras sezonas ēdienu fotogrāfija

četras sezonas ēdienu fotogrāfija

četras sezonas ēdienu fotogrāfija

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: